Please select your page

« December 2019 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31          


Sistemi za navodnjavanje i zalivanje

Sistemi za zalivanje. Zadnjih godina savremeni travnjak skoro da i ne može da se zamisli bez sistema za zalivanje . Za zalivanje travnjaka mi izrađujemo dve vrste sistema , pop-up sistem i podzemno zalivanje kap-po kap. Pop -up  sistem podrazumeva instalacije i rasprskivače koji su pod zemljom (ukopani ) a po aktivaciji prskalice izlaze iz zemlje i obavljaju zalivanje. Kod podzemnog kap-po-kap sistema ceo sistem je ispod zemlje ( postavlja se pre unošenja supstrata na dubinu 8-10cm) i funkcioniše tako što kapljači iskapljavaju vodu direktno ispod korena trave. 

Kod sistema za zalivanje ( pop-up ) je jako bitno da se projekat i raspored rasprskivača  dobro uradi jer ako je zalivanje neujednačeno dobićemo ,,šareni)" travnjak, negde će biti nezaliveno a negde prezaliveno. Oprema koju mi koristimo je renomiranog proizvođača ,,HUNTER"  , funkcionalna,jednostavna za rukovanje, pouzdana, kompatibilna za nadogradnju i inovativna . Garancija koju mi dajemo na ugrađene sisteme je 5god. i to samo po sebi govori o kvalitetu što opreme što našeg rada. Zahtev za pojedinačno zalivanje biljaka, kao i žive ograde rešavamo sistemom kap-po -kap koji takođe vezujemo na upravljačku jedinicu koja kontroliše i ostali sistem.

Takođe izrađujemo i sisteme za zalivanje balkona ,terasa , poljoprivredno navodnjavanje voćnjaka i povrtnjaka... 

Otvorene bašte kafića,restorana i privatnih balkona u vrelim letnjim danima  možemo rashladiti ,,fogerima" ,sistemom koji može sniziti temperaturu i za 10C od spoljne. 


GARDENA UMČARI

Neka Vaši snovi postanu stvarnost... Vaše zadovoljstvo je naše obećanje

Naša paleta usluga