Please select your page

« December 2019 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31          


Štampani beton

U savremenom uređenju a za primenu u formiranju staza,pločnika,terasa ...sve više se koristi štampani beton kao završna obrada. Pored pristupačne cene ( kada se na kraju sve sabere ) karakteriše ga izuzetan kvalitet,trajnost i otpornost kako na mehaničke tako i na ostale uticaje ( UV-zračenje, hemijska sredstva ..) Estetski skoro da je neprevaziđen, veliki izbor modela ,teksture štampe kao i velika paleta boja. Kombinacijom gore navedenih elemenata može se uklopiti u svaki prostor i stil uređenja. Dodatkom posebnih aditiva i komponenti veoma uspešno se koristi za izradu površina oko bazena (plaža) kao i za unutrašnje podne obloge koje zahtevaju lako i efikasno održavanje ( podovi u crkvama, vinarijama, holovima, halama, servisima... ) Behaton ploče i ploče od veštačkog kamena takođe imaju višestruku primenu. Svuda gde je podloga izložena većim opterećenjima i agresivnijom primenom kao i gde je potrebno češće restauriranje , behaton ploče su neprevaziđene. Lake za montažu, demontažu i ponovnu ugradnju kao i široka paleta modela i ovu podnu završnicu svrstava u sam vrh .

Takođe za izradu svih gore navedenih površina koristimo i ostale materijale, ciglu ( opeku), drvo, prirodni kamen, rizlu...

Deking , novo kod nas na tržištu... Podna obloga od termo-tretiranog drveta 
Drvno plastični WPC-pod sastoji se od 60-80% drveta u obliku strugotina i oko 20% termoplastičnih masa, propilena, polietilena ili PWC-a.
Imitiraju drvo, ali traju duže, ne trule, ne buđaju, otporne na vodu, toplotu...
WPC pod ima široku primenu za spoljašnju upotrebu. Za podove terasa, bašte, prostor oko bazena u dvorištima, za bašte kafića...
Osim za spoljnu upotrebu decking se može koristiti i u zatvorenom prostoru. Za saune, fitnes centre, kao i izradu stepeništa i nameštaja.


GARDENA UMČARI

Neka Vaši snovi postanu stvarnost... Vaše zadovoljstvo je naše obećanje

Naša paleta usluga