Please select your page

« November 2019 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30  


Održavanje

Zasniva nje je samo prvi korak
Neophodnoje znati dajednom uspostavljen vrt. travnjak ili druga spoljna ili unutrašnja zelena celina odnosno biljka zahteva značajnu negu i pažnju. Pravilno uspostavljanje i zasnivanje zelenih površina je veoma važno i umanjuje ali ne isključuje potrebu za kontinuiranim održavanjem i negom.

Strucan i planski pristup
Nega obuhvata redovno košenje. orezivanje i oblikovanje drveća. živih ograda i biljaka. djubrenje i prihranu, eliminisanje korova. kao i krpelja i drugih neželjenih insekata i parazita. lečenje biljaka. održavanje adekvatnog nivoa vlažnosti i PH vrednosti zemljišta. sakupljanje lišća. uvezivanje četinara.... Neophodnoje ove aktivnosti sprovoditi kontinuirano. planski i stručno. Propuštanje pojedinih aktivnosti može imati veoma loše posledice koje se često ne mogu otkloniti u kratkom roku jer je biljkama potrebno vreme da se oporave i regenerišu. ponovo izrastu ili iznova pokriju odredjenu površinu.

Posvecenost ulepsava
Održavanje zelenilaje često veoma zahtevna dugotrajna aktivnost za čije sprovodjenjeje neophodno izdvojiti značajno vreme. ali i obezbediti stručnost. kvalitetne preparate. profesionalne alate (vertikuler. skerifl<ator. kosačica. trimer, usisivač za lišće sa drobilicom. PH metar...) i druge resurse koji će osigurati zdravlje biljaka. njihovu bujnost i raskošan izgled koji će ulepšati i upotpuniti naše životno i poslovno okruženje. Pomoćičemo Vam da vaš vrt. travnjak. ukrasno bilje dostignu i održe očaravajući izgled i bujnost.

Naše usluge održavanja uključuju:

  • Održavanje drveća,žbunja,šibilja i ostalog ukrasnog bilja
  • Održavanje ostalih elemenata Vašeg vrta
  • Održavanje sistema za automatsko zalivanje i navodnjavanje
  • Održavanje sobnog cveća i biodekoracije
  • Održavanje travnjaka (košenje,đubrenje, aeracija i vertikulacija kao i zaštita od bolesti)

GARDENA UMČARI

Neka Vaši snovi postanu stvarnost... Vaše zadovoljstvo je naše obećanje

Naša paleta usluga